Dienst verlener voor events Traiteur en zalen

Choux de Bruxelles is een aanbieder van premium diensten voor evenementen. Wij bieden zalen aan voor evenementen, uitzonderlijke restaurants in het Brusselse, gastenkamers in het hartje van de Belgische hoofdstad en verzekeren onze klanten een hoogwaardige traiteurservice voor uw evenement.

Choux de Bruxelles - Traiteur

Traiteur

Choux de Bruxelles is de waarborg van een hoogwaardige service verstrekt door ervaren personeel.

Traiteur dienst »
Choux de Bruxelles - Salles

Zalen

Elk van onze evenement ruimten combineert prestige en kwaliteit van 20 tot 5000 personen.

Zalen »
Choux de Bruxelles - Restaurants

Restaurants

We geven de voorrang aan de kwaliteit van het bord, de originaliteit van de presentatie en de zorg voor de klant.

Restaurants »
Gio's Strada Foodtruck Traiteur Catering

Foodtrucks

Ontdek onze originele foodtrucks “Piaggio” en onze Italiaanse gerechten van hoge kwaliteit

Foodtrucks »
Choux de Bruxelles - Chambres d'hôtes

Gastenkamers

Beleef een magische tijd verblijf in de Koninginnegalerij, een paar stappen van de Grote Markt.

Gastenkamers »
Welcome

Een evenement project?

Laten we praten! Bel uw team op het nummer 02 359 92 40 of vul ons korte formulier

Vraag een offerte »

Traiteurdienst voor evenementen

Choux de Bruxelles, uw aanbieder van diensten voor evenementen, biedt een brede waaier aan diensten waaronder een de catering tijdens evenementen.

Wij bieden deze culinaire dienst aan overal in België, dus zowel in Brussel als in Vlaanderen en Wallonië, maar tevens in Nederland, het Groothertogdom Luxemburg en in Frankrijk.
Ontdek onze catering diensten »

Zalen voor evenement

Zalen voor uw evenement

Unieke en exclusieve locaties. Elk van onze ruimten combineert het authentieke en het moderne, prestige en kwaliteit, de ideale plek voor elk evenement.

Inderdaad zijn de meeste van onze beschikbare zalen gelegen in Brussel, maar wij bieden eveneens één exclusieve zaal aan in Vlaanderen, aan de Belgische kust (de Renbaan van Oostende) en drie exclusieve zalen in Wallonië.
Vind uw zaal »

Dienstverlening voor events

Traiteur en zalen voor evenementen

Choux de Bruxelles is een aanbieder van premium diensten voor evenementen. Wij bieden zalen aan voor evenementen (hotels, chalets, huizen, hoeven…), uitzonderlijke restaurants in het Brusselse, gastenkamers in het hartje van de Belgische hoofdstad en verzekeren onze klanten een hoogwaardige traiteurservice voor uw evenement.

Wij werken bij de klant thuis, waar dan ook in België, Nederland, Luxemburg of Frankrijk, of in één van onze unieke en exclusieve pareltjes van zalen die deel uitmaken van het Brussels en Belgisch patrimonium. Onze doelstelling als organisator van evenementen is eenvoudig : de klant helpen bij het vinden van een uniek en exclusief kader voor zijn evenement, zowel privé als zakelijk.

Organisator van privé- en zakelijke events

De medewerkers van Choux de Bruxelles bieden aangepaste formules aan voor alle typen van feesten, zowel privé evenementen (trouwfeest, diners, verjaardagen, communiefeesten, familiefeesten, rallyavonden, enz. ) als bedrijfsevenementen (seminarie, personeelsfeest, conferentie, voorstelling, gala, modeshow, lancering van nieuwe producten, persconferentie, liefdadigheidsdiner, enz.).

Onze traiteurservice en de verhuur van onze zalen zijn toegankelijk voor iedereen : particulieren, vakmensen en eventbureaus.

Onze meerwaarde als traiteurdienst voor evenementen

Vijfentwintig jaar ervaring… op gebied van catering, restauratie en standing recepties : dat maakt van ons doorwinterde dienstverleners, die professioneel werken, op wie u kunt vertrouwen en die geen plaats laten voor amateurisme.

Veeleisend wat de keuze van producten betreft. Onze traiteurdienst onderscheidt zich door enkel te werken meer verse seizoensproducten die biologisch en lokaal zijn en op traditionele wijze in onze keukens worden verwerkt.

Hoog aangeschreven zaalbediening. Ons team serveerders onderscheidt zich door haar professionalisme en vakkundigheid, noem het maar een eersteklas service. Wij maken er een erezaak van tenminste één serveerder te bieden per 15 à 20 tafelgasten zodat zij niets tekort komen. Zo weigeren wij tevens om flessen op tafel te laten staan, ons personeel voorziet in de allerkleinste vraag. Daarnaast zorgen wij ervoor dat al ons opdienend personeel drietalig Nederlands-Frans-Engels is.

Flexibel en totaal op-maat. Onze uitmuntende koks vertrekken telkens vanaf nul in het samenstellen van uw menu en evenementenconcept. Wij maken van uw evenement een totaal uniek gebeuren met een origineel en vernieuwend karakter. Bij Choux de Bruxelles is niets opgelegd noch vooraf ontworpen.

U wenst een persoonlijke begeleiding voor de organisatie van uw familiefeest of uw bedrijfsevenement ?

Aarzel niet om één van de medewerkers van Choux de Bruxelles te contacteren ! Wij staan voor u klaar om u gratis en vrijblijvend een prijsofferte op te maken, en om u meer inlichtingen en professionele raad te geven.