Organisatie van al uw evenementen en feesten Traiteurdienst – catering – verhuur evenement- en feestzalen

Choux de Bruxelles biedt premium diensten aan voor al uw evenementen. Wij staan met al onze passie en ervaring aan uw zijde bij de organisatie van uw events en feesten. Wij verhuren zalen in Brussel – met cateringservice. Ook onze uitzonderlijke restaurants en gastenkamers in het hartje van de Belgische hoofdstad staan ter uw beschikking. Wij verzekeren onze klanten een hoogwaardige service en organisatie voor elk evenement.

Choux de Bruxelles - Traiteur

Traiteur en catering

Choux de Bruxelles waarborgt een superieure traiteur- en cateringservice ondersteund door ervaren personeel.

Traiteur diensten »
Choux de Bruxelles - Salles

Zalen

Moderne, historische of buitengewone zalen voor 20 tot 5000 personen. Al onze evenementruimtes stralen prestige en kwaliteit uit.

Zalen »
Choux de Bruxelles - Restaurants

Restaurants

Onze brasserieën en restaurants bruisen van karakter en gezelligheid. We garanderen verse seizoensproducten, een originele presentatie en de beste service voor de klant.

Restaurants »
Gio's Strada Foodtruck Traiteur Catering

Foodtrucks

Ontdek onze originele foodtrucks “Piaggio” en onze Italiaanse gerechten van hoge kwaliteit

Foodtrucks »
Choux de Bruxelles - Chambres d'hôtes

Gastenkamers

Ontdek onze verfijnde gastenkamers in het hartje van Brussel. Beleef een magische tijd in de Koninginnegalerij op slechts een steenworp van de Grote Markt.

Gastenkamers »
Welcome

Organisatie van een evenement of feest?

Laat ons eens praten! Bel ons team op het nummer 02 359 92 40 of vraag meteen een offerte aan.

Vraag een offerte »

CATERING VOOR AL UW EVENTS

Choux de Bruxelles biedt  traiteur- en cateringservice aan voor evenementen of feesten, zowel bij de klant thuis als in één van onze zalen.

Wij organiseren zowel professionele als privé-evenementen. Of het nu gaat om een familiefeest met 10 gasten of een groots evenement met 5.000 gasten, onze medewerkers staan voor u klaar en zullen uw smaakpapillen verrassen! Wij zijn beschikbaar voor trouwfeesten, cocktailparty’s, diners, seminaries, personeelsfeesten en nog veel meer.

Wij bieden onze culinaire diensten aan in heel België (Brussel, Vlaanderen en Wallonië) en ook in Nederland, het Groothertogdom Luxemburg en Frankrijk.

Ontdek onze catering diensten »

ZALEN VOOR ELK EVENEMENT EN FEEST

Unieke en exclusieve locaties. Al onze zalen zijn een perfecte combinatie van authentiek en het modern, prestige en kwaliteit. De ideale plek voor elk evenement!

De meeste van onze zalen bevinden zich in Brussel, maar we bieden ook exclusieve locaties aan in Wallonië (in de provincies Namen, Henegouwen en Waals-Brabant) en in Vlaanderen (de Hippodroom van Oostende).

Vind uw zaal »
Totaalconcepten voor events

Organisatie van evenementen: catering, traiteur, zaalverhuur en gastenverblijven

Choux de Bruxelles is dé beste dienstverlener voor de organisatie van al uw evenementen en feesten. Wij verhuren verschillende types zalen: van hotels en chalets tot echte huizen, hoeves en nog veel meer. We zijn trots op onze eersteklas restaurants in Brussel en onze buitengewone gastenkamers in het hartje van de Belgische hoofdstad. Bovendien garanderen we onze klanten de meest professionele en beste traiteur- en cateringservice voor hun evenementen.

Dit alles kan bij de klant thuis – waar dan ook in België, Nederland, Luxemburg of Frankrijk – of in één van onze unieke en exclusieve zalen die deel uitmaken van het Brussels en Belgisch patrimonium. Onze doelstelling als organisator van evenementen is eenvoudig: de klant helpen bij het vinden van een uniek en exclusief kader voor zijn event, zowel privé als zakelijk.

ORGANISATIE VAN ZOWEL FEESTEN ALS BEDRIJFSEVENEMENTEN

Wij bieden aangepaste formules aan voor alle types feesten: zowel privé-evenementen (trouwfeest, diner, verjaardag, communiefeest, familiefeest, rally-avonden, … ) als zakelijke events (seminarie, personeelsfeest, conferentie, voorstelling, gala, modeshow, productlancering, persconferentie, liefdadigheidsdiner, …).

Iedereen kan genieten van onze traiteurservice en zaalverhuur: particulieren, zelfstandigen, bedrijven en eventbureaus.

Waarom kiezen voor Choux de Bruxelles?

Wij werken voor evenementenbureaus en particulieren, bedrijven

Vijfentwintig jaar ervaring… Op gebied van catering, restauratie en standing recepties. Dat maakt van ons doorwinterde, professionele dienstverleners op wie u kunt vertrouwen.

Veeleisend in onze productkeuze. Onze traiteurdienst steekt er met kop en schouders bovenuit doordat we enkel werken met verse, biologische en lokale seizoensproducten die op traditionele wijze in onze keukens worden verwerkt.

Eersteklas zaalbediening. Ons team serveerders onderscheidt zich door haar professionalisme en vakkundigheid – we gaan voor niets minder dan een superieure service. Bij Choux de Bruxelles maken we er een erezaak van om ten minste één serveerder per 15 à 20 tafelgasten aan te bieden, zodat niemand iets tekort komt. Flessen blijven niet op tafel staan, want ons personeel voorziet in elke vraag. Daarnaast zorgen wij ervoor dat al ons personeel drietalig (Nederlands-Frans-Engels) is.

Flexibel en totaal op maat. Onze uitmuntende chef-koks vertrekken telkens vanaf nul in het samenstellen van uw menu. Ook wat betreft het concept is alles mogelijk en kunnen we vertrekken van een blanco blad: wij maken van uw evenement een totaal uniek gebeuren met een origineel en vernieuwend karakter. Bij Choux de Bruxelles is niets opgelegd, noch vooraf ontworpen.

Persoonlijke begeleiding bij de organisatie van uw feest of evenement?

Aarzel niet om één van de medewerkers van Choux de Bruxelles te contacteren! Wij staan klaar om u gratis een vrijblijvende prijsofferte op te maken, alsook om u bij te staan met meer informatie en professionele raad.