Foodtrucks Gio's Strada

Mobile catering

Gio’s Strada biedt vier origineel foodtrucks “Piaggio Ape” en biedt verse Italiaanse gerechten van kwaliteit. U hebt de keuze: handgemaakte pasta, panini gevuld met speciale traditionele Italiaanse gehaktballetjes en mozzarella gerechten. We komen altijd met ten minste twee voertuigen aan een grote keuze te bieden.

Meer info, menu's, foto's en contactgegevens

Het team : una storia di famiglia

Draag de authentieke smaken van Italië en de geest van de “Dolce Vita” op elke plaats en op elk moment op originele foodtrucks “Piaggio APE” is de gekke inzet van Giuseppe en zijn twee zonen. Het lijkt erop dat Romeinse geplaveide straat.

Ze zijn liefhebbers van goed eten en de kunst van het Italiaanse leven en begonnen met het project van origineel foodtrucks.

Meer info, menu's, foto's en contactgegevens

Kwaliteit, versheid en respect voor produkten

Het doel van het concept: breng authentieke Italiaanse gerechten met een traditionele manier met verse producten op alle soorten evenementen.

Een originele identiteit, handige vervoer modus voor alle soorten plaatsen, lachend personeel en heerlijke specialiteiten maken de foodtrucks “Gio’s Strada” het succes van uw volgende gardenparty of bedrijfsfeest.

Meer info, menu’s, foto’s en contactgegevens