Foodtruck huren? Gio's Strada!

Mobiele catering en Italiaanse delicatessen

Gio’s Strada biedt vier originele foodtrucks “Piaggio Ape” aan. Elk met verse Italiaanse gerechten van hoge kwaliteit. Uw gasten kunnen kiezen tussen: handgemaakte pasta, panini met traditionele Italiaanse gehaktballetjes en mozzarellagerechten. We komen altijd met ten minste twee voertuigen zodat we zeker een ruime keuze kunnen voorzien.

Meer info, menu's, foto's en contactgegevens

Het team : una storia di famiglia

Om de authentieke smaken van Italië en de geest van de “Dolce Vita” op elke plaats en op elk moment te kunnen ervaren, arriveren Giuseppe en zijn twee zonen op authentieke, driewielige foodtrucks “Piaggio APE”. Ze lijken zo uit een echt Italiaans keienstraatje te komen! De familie vertaalde haar liefde voor good food en hun Italiaanse levensvreugde in dit originele foodtrucksproject.

Voor meer informatie, menu's, foto's en contactgegevens:

Kwaliteit, versheid en respect voor authentieke producten

Het doel van het concept: breng authentieke Italiaanse gerechten, bereid op traditionele wijze en met verse producten naar alle soorten events! Een origineel kader, handig vervoer om overal te raken, lachend personeel en heerlijke specialiteiten maken van de foodtrucks “Gio’s Strada” dé succesformule voor uw volgende tuin- of bedrijfsfeest!

Meer info, menu’s, foto’s en contactgegevens