Vaudeville logement

Beleef een magische tijd in de Koninginnegalerij – één van de drie koninklijke Sint-Hubertusgalerijen uit 1847 – op slechts een steenworp afstand van de Grote Markt. Verblijf in een uitzonderlijke locatie in het hart van het historisch centrum van Brussel.

De kamers zijn ingericht volgens verschillende thema’s en elk van hen vertelt een verhaal over het dagelijks leven in de galerieën. De verfijnde kamers zijn ingericht met oog voor detail, luxueuze materialen en de nieuwste technologie.

Meer info en bookings

Heerlijk hotel midden in hartje Brussel

Ontdek in de onmiddellijke omgeving vele restaurants, winkels, historische plaatsen en monumenten, zoals onder andere de indrukwekkende Grote Markt. Beleef onvergetelijke momenten in een magische setting die pure geschiedenis uitademt!

Een perfect verblijf

Al onze kamers zijn tweepersoonskamers, niet-rokers, met een eigen badkamer en toilet. Elke kamer heeft televisie en wifi. Heel praktisch gelegen met zowel het openbaar vervoer als ook de bruisende, levendige stadsbuurt vlakbij. Voor onze gasten is er een privé-toegang. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Ontdek onze kamers en boek jezelf een magische uitstap!