Karaktervolle brasserieën en restaurants

Vergeet diepvriesproducten en maak plaats voor verse seizoens producten! Onze chef-koks bereiden originele recepten van de beste kwaliteit aangepast aan de seizoenen. Modern of traditioneel, onze keuken is gebaseerd op verse en eersteklas producten. Op ochtendmarken gaan we op zoek naar nieuwe smaken en we selecteren onze leveranciers met de grootste zorg.

Dineert u graag omringd door het bruisende stadsleven? Of verkiest u liever de rust van een terras, genesteld in het groen? Wij bieden verschillende locaties aan: allemaal met een vriendelijke, gezellige sfeer en een sobere en verfijnde inrichting. Ontdek onze vestigingen en professionele teams in Brussel of in Waals-Brabant.

Chalet Robinson

Deze brouwerij is gelegen in het hart van het Ter Kamerenbos. Geniet van onze gezellige tafels, een prachtig terras en zicht op de watersporten. Geschikt als locatie voor een receptie, intiem feest, gedenkwaardige gebeurtenissen en nog veel meer!
02 372 92 92 | Steigerpad 1 – 1000 Brussel

Le Mess

Le Mess biedt een keuken met een heerlijke, geurige en evenwichtige benadering van gezonde, verse groenten. Wij kiezen steeds voor seizoensproducten en biologische landbouw.
02 734 03 36 | Louis Schmidtlaan 1 – 1040 Brussel

Residence Palace Brasserie

U kunt hier genieten van een uitstekende brasseriekeuken in een prachtige, authentieke art-decosetting. Onze chef bereidt voor u de fijnste Belgische seizoensgerechten en uitzonderlijke buitenlandse specialiteiten.
02 235 21 04 | Wet Straat 155 – 1040 Brussel