Traiteurdienst voor evenementen

Choux de Bruxelles is de waarborg van een hoogwaardige service verstrekt door ervaren personeel op de plaats van uw keuze of op onze prestigieuze evenementplaatsen. We biedt een brede waaier aan diensten waaronder een de catering tijdens evenementen overal in België.

traiteur-mariage

Huwelijk

De voordelen om gebruik te maken van onze traiteurdienst voor uw bruiloft.

Traiteurdienst voor bruiloften »
traiteur-evenement-prive

Privé evenement

Geef uw privé-evenement een extra cachet met de catering van Choux de Bruxelles.

Catering voor privé-evenement »
traiteur-cocktail

Cocktail

Catering voor cocktailparty’s en walking dinners.

Catering voor cocktail »
traiteur-b2b-2

Corporate event

Bedrijfsevenementen : seminaries, family days, presentaties, vernissages, persconferenties…

Traiteurdienst voor bedrijfsevents »
Evenement zalen

Zalen voor evenement

Unieke en exclusieve locaties. Elk van onze ruimten combineert het authentieke en het moderne, prestige en kwaliteit, de ideale plek voor elk evenement.

Inderdaad zijn de meeste van onze beschikbare zalen gelegen in Brussel, maar wij bieden eveneens één exclusieve zaal aan in Vlaanderen, aan de Belgische kust (de Renbaan van Oostende) en drie exclusieve zalen in Wallonië.
Vind uw zaal »

Traiteurdienst voor evenementen

Onze meerwaarde als traiteurdienst voor evenementen

Vijfentwintig jaar ervaring… op gebied van catering, restauratie en standing recepties : dat maakt van ons doorwinterde dienstverleners, die professioneel werken, op wie u kunt vertrouwen en die geen plaats laten voor amateurisme.

Veeleisend wat de keuze van producten betreft. Onze traiteurdienst onderscheidt zich door enkel te werken meer verse seizoensproducten die biologisch en lokaal zijn en op traditionele wijze in onze keukens worden verwerkt. Deze minutieuze selectie van producten is de hoeksteen van onze activiteit en vertegenwoordigt een echte zoektocht naar conceptuele en originele nieuwe smaken.

Hoog aangeschreven zaalbediening. Ons team serveerders onderscheidt zich door haar professionalisme en vakkundigheid, noem het maar een eersteklas service. Wij maken er een erezaak van tenminste één serveerder te bieden per 15 à 20 tafelgasten zodat zij niets tekort komen. Zo weigeren wij tevens om flessen op tafel te laten staan, ons personeel voorziet in de allerkleinste vraag. Daarnaast zorgen wij ervoor dat al ons opdienend personeel drietalig Nederlands-Frans-Engels is.

Flexibel en totaal op-maat. Onze uitmuntende koks vertrekken telkens vanaf nul in het samenstellen van uw menu en evenementenconcept. Zij zijn één en al luisterend oor om helemaal in te spelen op uw wensen en uw smaken, verwachtingen waarvan u alleen nog maar droomde. Wij maken van uw evenement een totaal uniek gebeuren met een origineel en vernieuwend karakter. Bij Choux de Bruxelles is niets opgelegd noch vooraf ontworpen.

Ontdekkend, verrassend en verbluffend. Wij vernieuwen onze concepten, onze basisproducten, ons smaakaanbod en onze presentatie continu om de klant in verrukking te brengen.

Evenementen waarvoor wij catering aanbieden

Wij bieden deze traiteurdienst zowel voor bedrijfsevenementen als voor privé-evenementen. Of het nu een familiefeest betreft met tien genodigden of een trendy evenement met 5 000 gasten, onze medewerkers kijken ernaar uit de smaakpapillen van uw genodigden te komen prikkelen. Huwelijksfeesten, cocktails, diners, seminaries, personeelsfeesten, doopfeesten, communiefeesten, rally’s zijn samen met tal van andere evenementen gelegenheden die wij gewoonlijk komen verzorgen.

Aangeboden culinaire formules

Onze traiteurdienst voor evenementen is mogelijk in alle denkbare formules: als koud buffet, warm buffet, banket, cocktailparty, receptie, cooking show, walking lunch, walking diner, geserveerd diner, noem maar op. We benadrukken wel dat onze traiteurdienst enkel mogelijk is voor evenementen. Een afhaalservice of levering aan huis maken geen deel uit van onze activiteit.

Wij hebben tevens een breed aanbod aan dranken voor ons cliënteel, en hebben hiervoor een zeer uitgebreide catalogus met sprankelende aperitieven en lekkere wijnen om aan alle wensen te kunnen voldoen.

Heeft u zin om uw gasten te verrassen met feestelijke hapjes met originele en uitmuntende smaken ?

Contacteer de traiteurdienst voor evenementen Choux de Bruxelles ! Onze medewerkers staan klaar om u meer uitleg, professionele raad en een gratis prijsofferte te geven.