Catering en traiteurdienst voor evenementen

Choux de Bruxelles biedt verschillende cateringformules op maat aan. We verzorgen met veel plezier uw privéfeesten alsook grote bedrijfsevenementen. Wij garanderen een superieure service, ervaren personeel op een plaats naar keuze of in één van onze prestigieuze evenementenzalen. Wij staan overal in België tot uw dienst!

traiteur-mariage

Trouwfeesten

Gefeliciteerd met de mooiste dag van je leven! Zulke kostbare momenten verdienen onze volle aandacht. Met veel passie en oog voor detail verzorgen wij de catering van uw huwelijk.

Traiteurdienst voor trouwfeesten »
traiteur-evenement-prive

Privé-evenementen

Geef uw privé-evenement extra cachet met de catering van Choux de Bruxelles. Van intieme dinnerparty’s tot grote recepties.

Traiteurdienst voor privé-evenementen »
traiteur-cocktail

Cocktailparty’s en walking dinners

Cocktails, kraampjes, buffetten,… Gezellige alternatieven voor de klassieke etentjes.

Traiteurdienst voor cocktailparty’s »
traiteur-b2b-2

Bedrijfsevenementen

Wij organiseren uw B2B-event: seminaries, familiedagen, presentaties, vernissages, persconferenties en nog veel meer. Wij voorzien een aanbod op maat!

Traiteurdienst voor bedrijfsevents »

Zalen voor elk evenement en feest

Unieke en exclusieve locaties. Al onze zalen zijn een perfecte combinatie van het authentieke en het moderne, prestige en kwaliteit. De ideale plek voor elk evenement.

De meeste van onze zalen bevinden zich in Brussel, maar we bieden ook exclusieve locaties in Wallonië (in de provincies Namen, Henegouwen en Waals-Brabant) en in Vlaanderen (de Hippodroom van Oostende) aan.

Vind uw zaal »
Traiteurdienst voor evenementen