Cocktail en walking dinner

U bent van plan een bedrijfsevenement of een privé evenement te organiseren ?

Een walking dinner is veel soepeler te organiseren en veel gezelliger dan een diner aan tafel. De zeer creatieve evenementencateraar Choux de Bruxelles is gelegen in het Brusselse en organiseert overal waar u maar wenst walking dinners: binnenshuis, in een tuin, een tent…

Cocktailparty's en walking dinners

Catering voor cocktails en walking dinners

Een walking dinner is ongetwijfeld een voltreffer vandaag de dag. De vele sterke punten maken dat het concept bij alle klanten aanslaat :

Gezelligheid. De genodigden lopen al knabbelend aan kleine hapjes van de ene hoge tafel naar de andere en kunnen gemakkelijk met iedereen even babbelen en kennismaken. Het is gezellig en minder “stijf” dan een diner aan tafel.

Prijsvriendelijk. Een walking dinner is een traiteurservice die voor iedereen toegankelijk is.

Een echte maaltijd. Wie denkt dat een walking dinner een wat uitgebreide vorm is van een aperitief met kleine hapjes vergist zich ! Een walking dinner is op z’n minst net zo vullend als een klassieke maaltijd met drie gangen.

Plaatsbesparend. Een cocktailparty of walking dinner onderscheidt zich van de andere formules die een traiteur biedt door weinig plaats te eisen.

Grote culinaire diversiteit. Een walking dinner laat meer gastronomische vrijheden toe en laat toe zoet met hartig te vermengen, koud met warm, traditioneel met vernieuwend.

Eenvoudige bediening. U hoeft geen moeilijke tafelplanning op te stellen, iedereen neemt plaats waar hij of zij het wil en wisselt af.

In onze traiteurdienst voor cocktail party’s en walking dinners is het personeel en het materiaal inbegrepen, evenals onze chefs die live hun gastronomische kunsten vertonen.

Is altijd inbegrepen :

Het meubilair. Hoge tafels met hoes, bar, stand, aangepast linnen, aan de locatie aangepaste stoelen, buffetmeubel, enz.

Het servies en glaswerk. Champagneglazen, wijnglazen, glazen voor water, longdrinks, koffie- en theeservies, bestek, schoteltjes, bordjes, enz.

Materiaal om op te dienen. Servetjes, dienbladen, onderborden, ijsemmers, karaffen en tal van ander materiaal om op te dienen.

Kan tevens voor gezorgd worden :

Bloemdecoraties. Heenvoudige bloemstukken voor hoge tafels, grotere bloemstukken voor uw ronde tafels of mooie boeketten enz.

Ander specifiek materiaal. Hoge stoelen, parasols, zilveren kaarsenkandelaars, terrasverwarming, paraplu’s, noem maar op

Ieder ander meubilair, servies of specifiek materiaal dat de klant wenst.

Dankzij ons aanbod heerlijke en geraffineerde gerechten en onze jarenlange ervaring in hetorganiseren van cocktailparty’s, walking dinners en recepties, kunt u uw evenement met eengerust hart aan Choux de Bruxelles toevertrouwen.

Onze chefs bieden verschillende formulesop maat waarbij kwaliteit en creativiteit bovenaan staan. Zij zullen u verassen met kleurrijke en met zorg uitgekozen assortimenten klaargemaakt met dagverse producten, waarbij onverwachte en originele smaken de smaakpapillen van uw genodigden aangenaam zullen prikkelen.

U kunt kiezen uit een heel breed gamma smaken en kleuren, al naargelang uw behoeften en het thema van uw evenement. De associatie en het evenwicht van de smaken zijn van het allergrootste belang voor het welslagen van uw evenement.

Op vraag van de klant zijn alle thema’s mogelijk en kan iedere fantasie worden uitgevoerd; ons team mensen staat klaar om u zo goed mogelijk te begeleiden in de keuzes voor uw evenement.

Om maar enkele voorbeelden te noemen, vindt u hier een lijst met thema’s die regelmatig gevraagd worden : de Noordzee, België, Frankrijk, Italië, Japan, Azië, Zwitserland, Afrika, Caraïben, USA, het Iberisch schiereiland, Oosters… Maar ook kazen, rauw, land en zee, carpaccio’s, tartaar…

Wij bieden een catering aan voor walking dinners, ongeacht het aantal genodigden. Of het nu een cocktail diner betreft voor een verjaardagsfeest met 20 genodigden of een werelds walking dinner voor 5 000 gasten : wij gaan de uitdaging aan met hetzelfde professionalisme.

Wij komen trouwens overal in België voor het verzorgen van uw evenement : in Brussel, in Vlaanderen, in Wallonië. Wij komen met onze culinaire kunsten zelfs naar Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Schenk uw vertrouwen aan Choux de Bruxelles voor het organiseren van uw privé of bedrijfs- walking dinner !

Contacteer ons voor meer informatie of voor een gratis prijsofferte voor de catering van uw evenement. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk verder te helpen met uw organisatie.

Wij organiseren uw cocktail!

Bel ons team op 02 359 92 40 of