Corporate evenement

Traiteurdienst voor bedrijfsevenementen

Choux de Bruxelles is een Brussels bedrijf met verschillende activiteiten in de evenementensector. Zo kun je bij hen terecht zowel voor een traiteurdienst voor bruiloften, als voor het huren van unieke en totaal exclusieve feestzalen in gans België.

Maar dat niet allen, je kunt bij Choux de Bruxelles ook terecht voor de catering van uw bedrijfsevenementen, zoals hieronder beschreven.

Ervaring en all-in service

Onze diensten voor bedrijfsevenementen

Wij onderscheiden ons van onze concurrenten met de volgende punten :

Onze grote veelzijdigheid. Wij verzorgen uw menu in zijn geheel, van de aperitiefhapjes tot het dessert ; wij bieden feestzalen, restaurants en gastenkamers voor uw genodigden ; wij stellen al het nodige materiaal ter beschikking voor het organiseren van een evenement, installatie en ophaling inbegrepen ; wij versieren de plaats van het evenement, afgestemd op de omgeving en het thema ; en wij stemmen het budget af op de klant.

Onze hoge eisen qua kwaliteit. Wij mikken op topkwaliteit op alle vlakken. Zo selecteren wij enkel de allerlekkerste verse en lokale producten die de markt op dat moment biedt, wij besteden grote zorg aan de presentatie op de borden die creatief en origineel zijn, en wij dienen de genodigden zeer professioneel en met de nodige terughoudenheid op.

Zeer lange ervaring. Wij zijn ondertussen al meer dan 25 jaar actief in de restauratie van evenementen.

We bieden onze culinaire know-how aan voor vergaderingen, seminaries, colloquia, family days, personeelsfeesten, team buildings, presentaties, vernissages, gala’s, commerciële productlanceringen, persconferenties, liefdadigheidsdiners, banketten, noem maar op. Ongeacht of uw evenement nu één dag in beslag neemt of meerdere: Choux de Bruxelles zorgt voor het nodige, en nog voor zoveel meer.

Wij zijn ook zeer flexibel wat het aantal bestekken betreft. Zo verzekeren wij zowel een bedrijfsdiner voor 20 man als een evenement voor enkele honderden genodigden.

Wij bieden een gevarieerde dienstverlening, afgestemd op alle budgetten : er zijnverschillende formules mogelijk, gaande van zelfbediening tot een prestigieuze bediening van de maaltijd onder een stolp.

De mogelijkheden zijn zeer uitéénlopend bij Choux de Bruxelles, temeer omdat iedere offerte volledig uniek is en totaal is afgestemd op de vragen van de klant.

Choux de Bruxelles is zoveel meer dan alleen maar een traiteurdienst. Dat is het voordeel! Het betreft natuurlijk het gedeelte catering, maar daarnaast houdt het uiteraard ook het uitlenen in van het nodige materiaal voor het goede verloop van uw corporate event. Ook de installatie van de uitrusting op de plaats van het evenement hoort daarbij, net als het terug ophalen door onze evenementenorganisatieteams.

Vervolgens kunnen wij aan onze businessklanten op aanvraag een brede waaier aanbieden van bijkomende diensten voor hun evenementen, zoals het verhuren van een unieke en exclusieve locatie, het zorgen voor gekwalificeerd zaalpersoneel, het decoreren van de locatie, het verzorgen van bloemstukken, noem maar op. Met andere woorden, wij stellen alles in het werk om een uniek kader en een unieke service te bieden, afgestemd op de omvang en het thema van het bedrijfsevenement.

Vertrouw het traiteurgedeelte van uw bedrijfsevenement toe aan de culinaire meesters van Choux de Bruxelles ! Contacteer ons voor meer praktische informatie en raad betreffende het organiseren van evenementen, of voor een gratis prijsbestek voor de catering van corporate events.

Wij organiseren uw corporate event!

Bel ons team op 02 359 92 40 of