Huwelijk

Traiteur voor bruiloften

Choux de Bruxelles is een aanbieder van traiteurdiensten voor evenementen in België. Bruiloften staan helemaal bovenaan op de lijst van evenementen waarvoor zij hun culinaire bekwaamheid de vrije loop laten.

Wil jij ook indruk maken op je genodigden met de allermooiste dag van je leven en iedereen verrassen met de overheerlijkste hapjes en de smaakpapillen van iedereen uitdagen ? Lees dan wat volgt.

Catering voor bruiloften

Ons aanbod voor huwelijken

Wij bieden onze traiteurservice voor huwelijksfeesten aan waar jij als klant maar wilt : bij jou thuis, in een zaal van jouw keuze of in één van de vijftien exclusieve evenementzalen in België die Choux de Bruxelles aanbiedt.

Vijfentwintig jaar ervaring op gebied van catering, restauratie en prestigieuze recepties

Een service op maat, volledig afgestemd op de wensen van de klant. Wij doen er absoluut alles aan om onze klanten 100 % tevreden te stellen.

Een indrukwekkende flexibiliteit. Zonder uitzondering passen wij ons aan, aan iedere situatie. Wij bieden een traiteurdienst aan voor ieder trouwfeest, of het nu voor 10 genodigden is of voor 5000. Op culinair vlak kunnen wij werkelijk alles kokkerellen, met een presentatie dat zelfs je mooiste verwachtingen overtreft.

Een meesterlijke verrassing. Dat is wat wij iedereen beloven die zijn trouwfeest met ons organiseert. Geen déjà-vu bij ons. Gezien onze eeuwige zoektocht naar nieuwe smaken en presentaties en onze onverzadigbare culinaire nieuwsgierigheid, stellen we steeds weer ons kunnen in vraag waardoor je met Choux de Bruxelles van jouw trouwfeest een absoluut uniek gebeuren maakt.

Een premium traiteurservice. Bij ons krijg je meesterlijke kwalitatieve diensten die alleen zeer professionele hoog-niveau traiteurs waardig zijn.

Een dienst, aangeboden over een zeer groot gebied. We zijn weliswaar gehuisvest in Brussel, niettemin bieden wij onze diensten aan ver buiten de Europese hoofdstad (Vlaanderen, Wallonië, Nederland, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk).

Specifiek voor de toekomstige huwelijksparen en hun familie organiseren wij de mogelijkheid om in onze keukens van onze hapjes en dranken voor de bruiloft te komen proeven, voordat het feest plaatsvindt. Het objectief is natuurlijk dat we 100% ingaan op jullie verwachtingen, zodat iedere klant helemaal tevreden kan zijn voor zijn hoogtijdag.

Wanneer de klant dat wenst, kan onze traiteurdienst voor trouwfeesten een veel bredere rol invullen dan slechts het culinaire gedeelte. Wij kunnen de organisatie van je huwelijk volledig assisteren. In dat geval zorgen onze verkoopsmensen voor een volledige ondersteuning, een begeleiding en een opvolging van a tot z wat betreft de keuzes op gebied van traiteur en zaal voor het huwelijksfeest.

Toekomstige huwelijksparen moeten absoluut weten dat met Choux de Bruxelles werkelijk alles mogelijk en bereikbaar is. Geef ons gerust je wensen te kennen want dankzij onze talrijke contacten met bevoorrechte partners, kunnen wij op iedere specifieke wens ingaan.

Wij voorzien volledig in de noodzakelijke basisuitrusting die bij een traiteurservice voor huwelijksfeesten hoort : hoge tafels, ronde tafels, tafelkleden in verschillende kleuren, aangepaste stoelen, stoffen servetten, borden in allerlei vormen, bestek in alle genres, kaarsen, peper- en zoutvaatjes, champagneglazen, wijnglazen, glazen voor water en voor long drinks, een koffie- en theeservice, een waterfontein, ijs en ijsblokjes, schalen, schoteltjes, noem maar op. We passen onze uitrusting voortdurend aan, aan de laatste trend.

Wij beheersen echt ieder culinair aspect van de traiteurdienst : van klassieke zakouskis tot een meer technisch hoogstandje zoals een huwelijkstaart. Wanneer de vraag ons eigen kunnen overtreft, werken we samen met banketbakkers en Belgische gerenommeerde chocolatiers. Alle wensen van ieder huwelijkspaar worden altijd ingevuld.

Wij zijn de partner van jouw keuze ! Contacteer onze medewerkers van Choux de Bruxelles voor meer praktische info, specifieke raad of een gratis prijsofferte voor de catering van jouw feest.

  • Traiteur - Choux de Bruxelles

Wij organiseren uw ceremonie!

Bel ons team op 02 359 92 40 of