Privé evenementen

Catering voor privérecepties

Choux de Bruxelles is gelegen in Etterbeek, en levert verschillende traiteurdiensten en catering voor evenementen in België. Zo bieden zij culinaire hoogstandjes voor evenementen in de streek van Brussel, maar ook in Vlaanderen, Wallonië, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Hieronder halen we even de details aan van alle diensten die Choux de Bruxelles aanbiedt op gebied van catering voor privérecepties.

Wij verzorgen al uw privé evenementen

Cateringdiensten voor privé evenementen

Dat is wellicht de allergrootste troef van Choux de Bruxelles. De vele jaren praktische ervaring in combinatie met een niet te schatten creativiteit maken dat hun service een zeer hoge kwaliteit heeft, uitgevoerd door professioneel personeel. Dat alles op de plaats van uw keuze, of in één van de magische en prestigieuze zalen in gans België.

Onze chefs vernieuwen regelmatig de kaart en schenken extra aandacht aan de producten waarmee ze werken. Voordat een bepaald gerecht wordt aangeboden, is er al een hele research aan vooraf gegaan over het concept en de uitvoering. Het resultaat ? Een gerecht met een zeer moderne en vooral verrassende presentatie en smaak.

Onze chefs verzorgen tal van privérecepties : doopfeesten, communiefeesten, verjaardagen, familiebrunches, noem maar op. Daarnaast bieden wij uiteraard ook de catering voor huwelijksfeesten ! Het maakt niet echt uit hoeveel genodigden u heeft, want wij verzorgen zowel een intiem diner met een 10-tal mensen als grote galabanketten met 5 000 gasten.

Wanneer wij een traiteurdienst aanbieden, bieden wij tevens professioneel traiteurmateriaalaan en goed opgeleid personeel.

Wij leveren al het materiaal voor uw receptie. Wij beschikken over ronde tafels met een diameter van 1m50, stoelen voor iedere locatie, aangepaste tafelkleden, hoge tafels met hoezen, bars, buffetten, borden en bestek, champagneglazen, wijnglazen, waterglazen, cocktailglazen, schalen, koffieservies, noem maar op.

U kunt ook servetten lenen, dienbladen, onderborden, vazen, ijsemmers, kandelaars, rolwagentjes en diverse andere accessoires.

Daarnaast kunnen wij alles leveren wat u zich maar kunt voorstellen. Zo kunnen we wat bloemstukken betreft zowel eenvoudige bloemstukken leveren voor hoge tafels als grotere voor uw ronde tafels of mooie boeketten of hangende bloemstukken en planten voor elders in de zaal, maar wij helpen u ook aan meer specifiek materiaal zoals hoge stoelen, parasols, kandelaars, terrasverwarming op elektriciteit of gas, paraplu’s… Met andere woorden, u vraagt, wij leveren.

De verschillende traiteurformules voor uw privéfeesten. Van een intiem diner tot een grootse receptie, wij bieden u telkens een service op maat, volledig afgestemd op uw behoeften en uw budget. Choux de Bruxelles biedt gevarieerde formules, standaardformules of à la carte aan particuliere klanten : walking dinners of staande cocktaildiners, een diner aan tafel, koude of warme buffetten, banketten…

Choux de Bruxelles beantwoordt aan alle vragen van de klant.

Een nieuwe tendens die enkele van onze klanten ons reeds vroegen is samen te werken met enkele gerenommeerde chefs of sterrenchefs. Ook daar kunnen wij op ingaan door onze professionele teams ter beschikking te stellen van één van de bekende chefs. Zo hebben wij recent nog samengewerkt met Pierre Wynants, Thierry Marx en Yves Mattagne.

In 2013 organiseerden wij ook het 150 jaar bestaan van het bedrijf Solvay, met een 15 dagen durend feest met doorlopend buffetten, cocktailparty’s en diners. In het totaal bedienden wij meer dan 15 000 genodigden, waaronder Zijne Majesteit Philippe, de Koning van België, en Hare Majesteit Mathilde, de Koningin van België.

Contacteer ons voor meer raad of voor culinair advies voor uw evenement. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden ! Voor een gratis prijsofferte voor catering, kunt u klikken op deze link.

  • Traiteur - Choux de Bruxelles

Wij organiseren uw evenement!

Bel ons team op 02 359 92 40 of