Maison Grand-Place

Waarom niet kiezen voor… Het mooiste plein ter wereld ? Dit klassieke, elegante huis bevindt zich, de naam zegt het, op de Brusselse Grote Markt. Het is een historische en beschermde meesterwoning, het enige huis op de markt dat ter beschikking staat voor evenementen.

U vindt er verschillende receptieruimten verspreid over twee verdiepingen. Ook niet te missen: een loge met een uniek uitzicht op dit wereldberoemde plein en meteen ook de beste plaats om volop te genieten van de vele festiviteiten die er plaatsvinden : Ommegang, Winterpret en al de rest.

Kortom, een exclusieve plek, ideaal om vooraanstaande genodigden te ontvangen, een cocktail te organiseren of een privé-feest te houden in het historische, gezellig drukke centrum van de hoofdstad van Europa.

Informations

Zittend | Diner, Gala : 30-150
Rechtstaand | Cocktail : 50-200
Conferentie, Seminarie : 30-150

Totaal : 350 m²
Gelijkvloers : 160m²
Verdieping : 130m²

Grote Markt 19
1000 Brussel

Gastenkamer, conferentiemateriaal, wifi beschikbaar

Authentiek en eigentijds interieur, gezellig, originele locatie, meesterwoning

2.800 €
(zonder kosten – excl. btw – indicatief)

Vertel ons meer over uw project

Bel uw team op 02 359 92 40 of

Ontdek onze cateringdiensten

Traiteurdienst voor evenementen

Choux de Bruxelles, uw aanbieder van diensten voor evenementen, biedt een brede waaier aan diensten waaronder een de catering tijdens evenementen. Wij bieden deze culinaire dienst aan overal in België : in Brussel als in Vlaanderen en Wallonië.
Ontdek onze cateringdiensten »