Vaudeville Theater

Het Vaudeville Theater werd opgericht in 1884. Vandaag heeft dit historische en beschermde monument een vaste plaats verworven in het collectieve geheugen.

Na een recente renovatie kreeg dit unieke pand zijn oorspronkelijke luister helemaal terug. U vindt er een polyvalente ruimte, in een interieur dat uit de goede oude tijd stamt maar voorzien is van de modernste technieken. Een uitschuifbaar systeem (de stoelen zitten verborgen onder de scène) maakt de parterre een stuk groter wat heel mogelijkheden opent: een gezeten diner, modeshow met catwalk…

Bovendien is dit theater schitterend gelegen in de prachtige Koninginnegalerij, in het hart van de stad, op een boogscheut van de Grote Markt. Genodigden die dat willen, kunnen naast het theater ook terecht in gastenkamers, precies wat nodig is voor een compleet verzorgd evenement.

Informations

Zittend | Diner, Gala : 160-200
Rechtstaand | Cocktail : 250-350
Conferentie, Seminarie : 330

Totaal : 250 m²

Koninginnegalerij 13
1000 Brussel

Geluid en licht, conferentiemateriaal, gastenkamers, toegang mindervalide personen

Art deco, authentiek interieur, opmerkelijke locatie, restaurant, theater, bioscoop, barok

3.800 €
(zonder kosten – excl. btw – indicatief)

Vertel ons meer over uw project

Bel uw team op 02 359 92 40 of

Ontdek onze cateringdiensten

Traiteurdienst voor evenementen

Choux de Bruxelles, uw aanbieder van diensten voor evenementen, biedt een brede waaier aan diensten waaronder een de catering tijdens evenementen. Wij bieden deze culinaire dienst aan overal in België : in Brussel als in Vlaanderen en Wallonië.
Ontdek onze cateringdiensten »